Restaurant Hülsmannshof

Sprache/Language

deutsch | english

Navigation

Marktkarte

Marktkarte ab 18.01.2019

French onion-soup grtinated with cheese
7,50 €
Truffeled parsnipsoup
8,50 €
Lambs lettuce in potato-dressing roasted plackpudding, applerelish and stewed onions
11,50 €
Beetroot carpaccio with truffelcremel and parmesan
11,90 €
Grilled wild shrimps in garlic and chili salad and grilled vegetables
14,50 €
1/2 farm-grown duck with dark sauce orange-segment, red cabbage and croquettes
21,50 €
Calves Liver berlin style with braised onions and apple, mashed potatoes and cucumber salad
21,50 €
Venison ragout with mushrooms homemade swabian noodles, apple purée and cranberrys
18,80 €
Roasted blackpudding with mashed potatoes, applerelish, stewed onions and dark sauce
13,50 €
Beef dark redwinejus, carrot, savoy, mashed potato-vellery, cucumber in cream
18,50 €
Slices from pork fillet with Gorgonzola, Broad noodles and brokkoli
19,50 €
Lamb steak hip on rosemary-jus grilled vegetales and potatoes
21,50 €
Fillet of beef from the butcher "Vinzenmurr" with wasabibuter, teriyakisauce, ginger, fried poatao slices, sommersalad with melon
32,00 €
New Zealand haunch of lamb with garlic and rosemary, grilled vegetables and gratinated potatoes
24,50 €
Bass, salmon and wild shrimps garlic and herbs, lentils, potato and seasalt
24,50 €
White mousse chocolat
9,50 €

Marktkarte - vegetarisch ab 18.01.2019

French onion-soup grtinated with cheese
7,50 €
Tomato-soup with whipped cream
6,80 €
Cream of potato-leek-soup vegetarian
6,50 €
Truffeled parsnipsoup
8,50 €
Olives with 3 dips and bread
6,00 €
Vegetarian Antipastivariations - surprise-
12,50 €
Slices of mozzarella and tomatoes with fresh basil marinated in olive oil and balsamic vinegar served with baguette
8,50 €
Beetroot carpaccio with truffelcremel and parmesan
11,90 €
Broad noodles with roasted tomatoes and vegetables in Oliveoil
10,90 €
Piquante spaghetti with onions, leek, and garlic, oliveoil and parmesan
10,50 €
Fine mushrooms in cream with dumplings in a napkin, salad in honey mustard sauce
13,80 €

Das Frühjahrsmenue - Restaurant-Karussell vom 25.1. bis 24.3.2019

Vorspeise

Feldsalat in Kartoffeldressing, gebratene Blutwurst, Schmorzwiebeln und Apfelrelish

 

Suppe

Getrüffeltes Pastinakensüppchen

Hauptgericht zur Auswahl

Wolfsbarsch, Lachs und Wildgarnele, Knoblauch und Kräuter, pikante Belugalinsen, Pfannenkartoffeln, Meersalz

oder

Semerolle von der Färse, dunkle Rotweinjus, Mähre, Schmorwirsing, Kartoffelselleriestampf, Gurke in Rahm

Dessert

Dessertvariation Hülsmannshof

Als Komplettmenue inkl. der begleitenden Weine oder Stauder Pils: Euro 52,00

Saisonale Angebote

Zusätzlich zu unseren Klassikern, bieten wir eine ständig wechselnde Marktkarte, so dass wir immer auf die saisonalen Gegebenheiten zurückgreifen können. 

Egal ob Spargel-/ Wild- oder Pfifferlingzeit - für alle Jahreszeiten finden Sie hier das entsprechende Angebot.

Wir freuen uns auf Sie!